Occupy flash mob a várban

2012.05.10. 18:15

 Mi bízunk Áder János államfői nagyságában, abban, hogy képes valóban felülemelkedni a pártpolitikai érdekek körül forgó csatározásokon és el tudja látni az alaptörvényben foglalt feladatait. Mint az ismeretes, ez elődjének, Schmitt Pálnak nem sikerült, aki a lemondását a parlamentben azzal indokolta, hogy képtelen megtestesíteni a nemzet egységét.  
Bízunk abban, hogy Áder János nem esik ugyanebbe a hibába, és képes lesz rá, hogy, az emberek 99%-nak is a köztársasági elnöke legyen, mert mi hiszünk abban, hogy az emberek érdekei nem feleltethetőek meg a pártok érdekeivel, hogy az állampolgároknak ki kell állniuk, és magukat képviselniük.

Üdvözlet! Hadd mutassam be a résztvevőket: választópolgárainkat
és képviselőinket. Bár közismert arcokról van szó, név szerint Gyurbán Fektor, Lázárházy Játilla, Lendmann Ilzsa, Vovér László és Verolcsy Jánörgy. A többiek sajnos most nem tudtak eljönni.

 

A képviseleti demokrácia kiüresedett.  Már szinte mindenki tudja, hogy a politikusok nem valódi képviselők, hanem képmutatók! Ellenzékben számon kérik a demokráciát, amikor hatalmon vannak, akkor pedig lábbal tiporják. Szinte mindenki tudja ezt, mégis eltűrjük. De csak addig, amíg elhisszük, hogy nincs más lehetőségünk. Dönthetünk úgy, hogy kezünkbe vesszük a közös ügyeink alakítását és végre rájöhetünk, hogy TUDUNK VÁLTOZTATNI! Rájöhetünk, hogy mi magunk vagyunk azok, akikre mindig is vártunk. Minden hatalom a népé! Többé nem hagyhatjuk, hogy döntés szülessen rólunk, de nélkülünk.



 

Sorsfordító időket élünk.
Az egész világon erőre kapott a változtatni akaró emberek erőszakmentes mozgalma, amely az egymás felé fordulásban, a közösségi cselekvésben és a valódi szolidaritásban látja a kiutat a fennálló rendszer válságából.
Május 12-én ismét összehangolt megmozdulások lesznek valamennyi földrészen. Találkozzunk Budapesten is, 15 órakor a Jászai Mari téren, hogy magyarul is messzire hangozzon:
mi vagyunk a 99%! Nem vagyunk játékszerek a politikusok, bankárok és oligarchák kezeiben! Valódi demokráciát, most!

(Videó hamarosan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://valodidemokraciatmost.blog.hu/api/trackback/id/tr184500761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horgony, járókeret és művégtag találkozása a húgyágyban. Hány lépcső van a Sándor-palotában? www.vagy.hu/tartalom/cikk/2220_ficsku_pal_hany_lepcso_van_a_sandor_palotaban
süti beállítások módosítása