Majális: flash mob

2012.05.02. 22:18

Flash mobbal, illetve rövid performance-szal hívtuk föl a figyelmet a városligeti majális több helyszínén a közelgő május 12-i akciónapra, illetve az aktuális amerikai eseményekre.



"„Mi vagyunk a kizsákmányoltak, a felháborodottak, mi vagyunk a 99%!


A mai napon az Egyesült Államokban sztrájk van, melyet az Occupy, azaz a „Foglaljuk el a Wall street-et!” mozgalom kezdeményezett.

A tavaly őszi, világméretű tüntetéshullám után most ismét együttes fellépésre hívnak a kapzsiság és a hatalommal való visszaélések ellen, egy igazságos, fenntartható és élhető világért, a valódi, részvételi demokráciáért!

Az egész világon elindult az öntudatra ébredő emberek erőszakmentes mozgalma. Május 12-én ismét összehangoltan lépünk akcióba, hogy mindenki meghallja: nem vagyunk árucikkek az oligarchák és a politikusok kezeiben!

Nem minket képviselnek, vegyük hát kezünkbe az ügyeinket, az életünket! Legyen magatartásunk megváltoztatása a forradalom!

Ne játsszuk többé az áldozat szerepét! A saját ügyeinkért magunk is felelősek vagyunk és TUDUNK VÁLTOZTATNI!
Találkozzunk a változtatás napján, május 12-én 15 órakor a Jászai Mari téren!

VALÓDI DEMOKRÁCIÁT, MOST!”


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodidemokraciatmost.blog.hu/api/trackback/id/tr724483148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása