Február 15-én a pesti egyetemisták tüntetésre készülnek. Azért mennek az utcára, hogy a megkérdezésük nélkül, szempontjaikat és érdekeiket figyelmen kívül hagyó módszerrel és eredménnyel megszületett szabályozás ellen tiltakozzanak.
A Valódi Demokráciát Most! - Occupy Hungary csoport támogatja az állampolgári kezdeményezéseket. Külön üdvözöljük a fiatalok megmozdulásait.
Ezért igyekeztünk segítséget nyújtani az események megtervezésében, előkészítésében.

Arra kérünk mindenkit, különösen a fiatalokat, hogy jelenlétükkel fejezzék ki támogatásukat azok felé, akik hajlandóak megszólalni, fellépni, aktívan cselekedni! Fontos azoknak a jelenléte is, akik nem mindenben értenek egyet a Hallgatói Hálózattal, hiszen csak a kérdések és vélemények érdemi megvitatása vezethet valódi, elfogadható közös állásponthoz.
Vegyetek részt tehát a megmozduláson, segítsetek a tüntetést és a vitákat érdemi tartalommal megtölteni!

VDM
2012-02-15

Csatlakozz itt: http://www.facebook.com/events/239367222807130/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodidemokraciatmost.blog.hu/api/trackback/id/tr354111988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása